Promobikes

Er is ruim 88.000 kilometer fietspad in Nederland. En natuurlijk kunnen hier allemaal milieuvriendelijke promobikes van Raúl & Rigel op rijden.

Een promobike is een fiets met een aanhanger of een aangepaste bakfiets die we volledig in de stijl kunnen brengen van jouw visual branding.

Onze promobikes kunnen gericht rondrijden in de omgeving van je doelgroep. Zelfs in omgevingen die normaal moeilijker te bereiken zijn voor verkeer zoals het centrum van Amsterdam. Daarmee is de promobike het ideale medium om je reclame-uiting te verspreiden. Met als kers op de taart: hij staat gelukkig nooit in de file.

En natuurlijk kan ons promotieteam rondom de promobikes aan sampling doen om zo nog extra aandacht te trekken voor jouw merk.

Ook een campagne starten?

Naast creatief bureau voor tailor made brand experiences, zijn wij ook producent van onconventionele streetmedia. Deze kunnen wij altijd snel en goedkoop uitvoeren. Dus is jouw doel om op korte termijn brand awareness op straat te realiseren? Wij krijgen het op een originele en ludieke wijze voor elkaar. Benieuwd wat we voor jouw merk of product kunnen betekenen? Klik dan op de contact button!

Anderen bekeken ook: