VACATURE: CAMERAMAN (Fotografie/Film) WANTED!

Raúl&Rigel is op zoek naar een enthousiaste cameraman per direct. Ben jij of ken jij deze persoon lees dan verder!

FUNCTIEOMSCHRIJVING & WERKZAAMHEDEN:
Raúl&Rigel is op zoek naar een enthousiaste cameraman die ons team wil komen versterken. Iemand die het tof vindt om een verhaal te vertellen met beeld! Door de juiste camera shots te maken, door te puzzelen met beeld en geluid, tot de juiste snaar gevonden is. We zijn op zoek naar een duizendpoot die zowel kan filmen, editen, fotograferen als DTP’en. We zijn groot fan van nieuw, jong talent en zijn daarom op zoek naar een jonge hond die asap ons team kan versterken. Als cameraman ben je verantwoordelijk voor alle beeldmateriaal van alle stunts en experiences die we uitvoeren voor een breed klantenpakket. We werken in een klein team, dus je zult nauw samenwerken met de creative experience producers van Raúl&Rigel. Bovendien heb je veel verantwoordelijkheid en eigen inbreng.

PROFIEL WERKNEMER:
Enthousiast, leergierig persoon
Ondernemend en creatief
Communicatief sterk
Het betreft een fulltime functie (40 uur per week)

WAT BIEDEN WIJ?
• Een inspirerende en creatieve werkplek in Amsterdam
• Goede begeleiding
• Veel eigen verantwoordelijkheid
• Ruimte voor eigen input

OMSCHRIJVING BEDRIJF:
Raúl&Rigel is een full-service bureau met een holistische 360 °benadering: concept, ontwerp en volledige uitvoering. Dit doen we off, – en online, B2B en B2C, zowel klein en gedetailleerd als groots en levendig. Denk hierbij aan brand experiences, activaties, sampling near and instore, roadshows, pop-up stores, guerrilla, events, festivals, beurzen, installaties en veel meer …

We zijn gepassioneerde merkambassadeurs die met onze brand experiences alle zintuigen van de doelgroep van onze klanten willen prikkelen. Vanuit ons kantoor in Amsterdam werken we voor klanten over de hele wereld. We make brand experiences that stick!

Solliciteren? Stuur direct je CV met motivatie naar hola@raulrigel.nl! Voor vragen kun je contact opnemen met ons via e-mail of telefoon: 020 345 96 00.