C.P. COMPANY – OPENING STORE CAMPAGNE

Na shops in Beijing en Milaan waar de Goggle jassen al hun eigen shop hadden, is nu ook Nederland aan de beurt. Het Italiaanse modemerk C.P. Company zit achter deze iconische jas en heeft onlangs zijn deuren in Amsterdam geopend. Aan Raúl&Rigel werd gevraagd de opening wereldkundig te maken en een coronaproof opening te organiseren.

Raúl&Rigel heeft de stad voor de komst van CP klaargestoomd. Van persuitnodigingen tot posters groot en klein. Ook de Ziggodome kon natuurlijk niet achterblijven en vanaf kilometers ver kon niemand meer om CP Company heen. De opening werd een waar coronaproof event en ook deze hebben wij in goede banen geleid met onze COVID manager. De fans konden hier direct hun eigen Goggle glazen laten personaliseren door middel van een laser. Uiteraard verzorgden we ook de catering tijdens deze dag.

Uitkomst van alle inspanningen? De kledingitems van C.P. Company vlogen over de toonbank. En Nederlanders weten door deze campagne de brandstore in Amsterdam blind te vinden. De gehele openingscampagne natuurlijk coronaproof.

Ook een evenement starten?

Het maken van belevingen is onze tweede natuur. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, events of guerrilla marketing? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!