Iron Mountain – Online Cocktail Workshop

Om het nieuwe jaar in te luiden kregen we van Iron Mountain de vraag om een virtuele teambuilding activiteit  voor hun hele salesteam op te zetten. 

Raúl&Rigel organiseerde een een virtuele cocktail workshop waarbij alle deelnemers een leuk cocktail pakket ontvingen een week voor het event, om alvast een beetje de spanning op te bouwen. Tijdens het virtuele cocktail event gaf onze ervaren mixologist uitleg over smaakcombinaties en werden de basic cocktail technieken besproken. Vervolgens ging het salesteam verschillende cocktails maken in hun eigen keuken onder live begeleiding van de mixologist. Het virtuele cocktail event werd vervolgens afgesloten met een borrel met de vers gemaakte cocktails.

De cocktailworkshop werd erg positief ontvangen door het salesteam. Ook na de workshop bleven ze nog een tijdje online naborrelen wat de relatie alleen nog maar versterkte.

Ook een evenement starten?

Het maken van belevingen is onze tweede natuur. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, events of guerrilla marketing? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!