Suntory – Virtueel Kerst Event

Veel bedrijven zochten naar een alternatieve manier om dit jaar iets met kerst te doen voor hun medewerkers. Zo ook Suntory. Vlak voor kerst 2020 organiseerde Raúl&Rigel voor Suntory hun eerste virtuele kerst event ooit! Met het thema ‘what keeps our spirit going’ keken we samen met de medewerkers terug op het afgelopen jaar. En uiteraard keken we vooruit naar wat nog komen gaat.

Een virtueel event wat Raúl&Rigel van A tot Z verzorgde. Na een teaser video waarin de medewerkers werden uitgenodigd voor het event, ontvingen de 170 medewerkers verspreid over de hele wereld een speciaal pakket met alle benodigdheden om deel te nemen aan het event.

In onze studio legde de showmaster door middel van een interactieve applicatie contact met de medewerkers. Door het delen van foto’s, stellen van vragen en het afnemen van polls kon de showmaster het gevoel creëren dat de medewerkers op afstand toch samen waren. We sloten af met de Suntory Christmas Quiz. Hierin konden medewerkers hun algemene kennis, maar ook kennis over het bedrijf, laten zien. De medewerker met de meeste kennis ging als winnaar met de felbegeerde prijs ”’naar” huis!

Nieuwsgierig geworden wat we op het gebied van virtuele events met collega’s, klanten of andere relaties voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, de mogelijkheden zijn onbegrensd.

Ook een evenement starten?

Het maken van belevingen is onze tweede natuur. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, events of guerrilla marketing? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!