Cellofaan Graffiti

Een muurschildering maken is niet altijd mogelijk. Maar daar hebben we bij Raúl & Rigel nu de perfecte oplossing voor. Onze streetartkunstenaars wikkelen rondom twee objecten – bijvoorbeeld lantaarnpalen of bomen – een stuk cellofaan. Hierop maken ze vervolgens met graffitispray een muurschildering. Zijn er geen palen of bomen in de buurt? Dan kan onze kunstenaar er ook tijdelijk twee plaatsen.

Dit heeft als voordeel dat er nu op veel verschillende plaatsen visual branding mogelijk is. Door het gebruik van cellofaan lijkt jouw reclame-ontwerp zelfs wel te zweven! Voorbijgangers zullen hier regelmatig een foto van maken en deze plaatsen op social media.

Daarbij is cellofaan graffiti niet alleen makkelijk te plaatsen maar ook nog eens snel en vlekkeloos te verwijderen. En uiteraard is het altijd mogelijk om ons promotieteam rond deze vorm van buitenreclame aan sampling te laten doen.

Ook een campagne starten?

Naast creatief bureau voor tailor made brand experiences, zijn wij ook producent van onconventionele streetmedia. Deze kunnen wij altijd snel en goedkoop uitvoeren. Dus is jouw doel om op korte termijn brand awareness op straat te realiseren? Wij krijgen het op een originele en ludieke wijze voor elkaar. Benieuwd wat we voor jouw merk of product kunnen betekenen? Klik dan op de contact button!

Anderen bekeken ook: