Floorboards

De mogelijkheden van floorboards zijn bijna onbeperkt. Deze opvallende vorm van vloerreclame past perfect binnen jouw visual branding. In een korte periode bereik je op een snelle en effectieve manier jouw doelgroep.

We zetten deze stickers vaak in op binnenlocaties zoals winkels, winkelcentra of parkeergarages. Daarbij zijn floor stickers gemakkelijk te plaatsen en weer te verwijderen als dit nodig is.

Onze professionals uit het netwerk van Raúl & Rigel ontwerpen de stickers precies naar jouw wensen. Daarna worden ze in overleg met jou strategisch geplaatst zodat jouw doelgroep optimaal bereikt wordt.

Ook een campagne starten?

Naast creatief bureau voor tailor made brand experiences, zijn wij ook producent van onconventionele streetmedia. Deze kunnen wij altijd snel en goedkoop uitvoeren. Dus is jouw doel om op korte termijn brand awareness op straat te realiseren? Wij krijgen het op een originele en ludieke wijze voor elkaar. Benieuwd wat we voor jouw merk of product kunnen betekenen? Klik dan op de contact button!

Anderen bekeken ook: