Tijdelijke Reclameborden

Klein is fijn maar hoe groter hoe beter! Zo werkt het ook voor onze tijdelijke reclameborden. Deze billboards staan op een betonnen voet en zijn er in alle vormen en maten. Ze zijn inzetbaar met een stilstaande afbeelding en tekst maar ook met een bewegend beeld op een outdoor led-scherm. En omdat ze zo groot zijn, vallen ze extra op langs de weg. Geen voorbijganger zal ze missen.

Omdat we creative agency én productiebedrijf zijn, kunnen we zowel de conceptontwikkeling als de productie voor je uitvoeren. Dus wil jij opvallen op een specifieke locatie zodat je doelgroep jouw boodschap niet mist? Dan is een tijdelijk reclamebord een perfect medium.

Ook een campagne starten?

Naast creatief bureau voor tailor made brand experiences, zijn wij ook producent van onconventionele streetmedia. Deze kunnen wij altijd snel en goedkoop uitvoeren. Dus is jouw doel om op korte termijn brand awareness op straat te realiseren? Wij krijgen het op een originele en ludieke wijze voor elkaar. Benieuwd wat we voor jouw merk of product kunnen betekenen? Klik dan op de contact button!

Anderen bekeken ook: