Acteurs

Het inzetten van een acteur zorgt ervoor dat jouw activatie een extra dimensie krijgt. Zo creëert hij/zij een sfeer die niemand zal ontgaan.

Gelukkig hebben we een ruime keuze in flexibele en snel inzetbare professionals, met ieder een eigen specialiteit en een ruime ervaring..Zij zorgen ervoor dat hun act naadloos aansluit op de activatie zodat deze perfect overkomt bij jouw doelgroep. De mogelijkheden voor jouw merkactivatie of marketingstunt zijn werkelijk eindeloos!

Dus of je nou op zoek bent naar straattheater of een dj wilt inhuren voor jouw evenement, wij zorgen ervoor dat jouw campagne perfect gecast is.

Ook een campagne starten?

Naast creatief bureau voor tailor made brand experiences, zijn wij ook producent van onconventionele streetmedia. Deze kunnen wij altijd snel en goedkoop uitvoeren. Dus is jouw doel om op korte termijn brand awareness op straat te realiseren? Wij krijgen het op een originele en ludieke wijze voor elkaar. Benieuwd wat we voor jouw merk of product kunnen betekenen? Klik dan op de contact button!

Anderen bekeken ook: