Entertainers

Wil je leven in de brouwerij op jouw event? Dan zijn de entertainers van Raúl & Rigel de juiste keuze. Binnen ons netwerk hebben wij een groot aantal artiesten die gespecialiseerd zijn in event marketing. Zij geven je de garantie dat de klantbeleving tijdens jouw event omhoog zal vliegen.

Binnen ons collectief van entertainers vallen onder andere: goochelaars, ballonartiesten, messenwerpers, stuntmannen, steltlopers, acrobaten, vuurspuwers en nog vele andere acts. Daarnaast kan Raúl & Rigel ook helpen bij de conceptontwikkeling of het verder uitwerken van een creatief concept. Zo voorzien wij al jouw marketingacties van wervelend entertainment.

Ook een campagne starten?

Naast creatief bureau voor tailor made brand experiences, zijn wij ook producent van onconventionele streetmedia. Deze kunnen wij altijd snel en goedkoop uitvoeren. Dus is jouw doel om op korte termijn brand awareness op straat te realiseren? Wij krijgen het op een originele en ludieke wijze voor elkaar. Benieuwd wat we voor jouw merk of product kunnen betekenen? Klik dan op de contact button!

Anderen bekeken ook: