Balloncreaties.

Bij onze balloncreaties heb je meerdere unieke mogelijkheden. Niet alleen kun je een ballonnenpilaar of ballonnenboog kopen en ballonnen laten bedrukken, maar ook kunnen we ware creaties maken van ballonnen. Uitermate geschikt in een 1,5 meter maatschappij waar iets van afstand moet opvallen!

Onze kunstenaar maakt geheel naar jouw wens een passende creatie voor bijvoorbeeld een productlancering. Niet alleen kunnen we ballonnen met een logo printen maar ook kunnen we jouw logo of product uitbeelden met ballonnen. Omdat dit een uniek object oplevert, zullen voorbijgangers veel foto’s maken en deze delen op social media.

Ook s’ nachts kunnen we je onze balloncreaties goed laten zien. Onze kunstenaar maakt dan gebruik van licht in en om de ballonnen om zo de creatie om te toveren in een vorm van lichtreclame. En uiteraard is het ook hierbij mogelijk om ons enthousiaste promotieteam rond de balloncreatie te laten samplen. Met gebruik van knijparmen en mondkapjes houden zij zich aan de RIVM richtlijnen.

Ook een campagne starten?

Naast creatief bureau voor tailor made brand experiences, zijn wij ook producent van onconventionele streetmedia. Deze kunnen wij altijd snel en goedkoop uitvoeren. Dus is jouw doel om op korte termijn brand awareness op straat te realiseren? Wij krijgen het op een originele en ludieke wijze voor elkaar. Benieuwd wat we voor jouw merk of product kunnen betekenen? Klik dan op de contact button!

Anderen bekeken ook: