Spectaculars op straat.

Met spectaculars maak je een spectaculaire indruk op straat. Ook in tijde van Corona! Raúl&Rigel maakt hierbij slim gebruik van moving billboards. Hierop plaatsen we een blow-up die precies past binnen je visual branding.

Een van onze medewerkers rijdt met het moving billboard uit het promotieteam naar verschillende high traffic locaties. Hier kan de medewerker stoppen en kan een promotieteam eventueel samplen. Altijd in lijn met de richtlijnen van het RIVM. We zullen dan bijvoorbeeld mondkapjes (gebrand met jouw logo) en knijparmen gebruiken. Ook wordt hier tijd gemaakt voor een fotomoment. Voorbijgangers die op de foto gaan, kunnen deze foto weer plaatsen op social media.

Met deze spectaculars wordt jouw merk op een opvallende manier onderdeel van het straatbeeld. En door op verschillende tijden of naar specifieke locaties te rijden, kun je nog dichter bij je doelgroep komen.

Ook een campagne starten?

Naast creatief bureau voor tailor made brand experiences, zijn wij ook producent van onconventionele streetmedia. Deze kunnen wij altijd snel en goedkoop uitvoeren. Dus is jouw doel om op korte termijn brand awareness op straat te realiseren? Wij krijgen het op een originele en ludieke wijze voor elkaar. Benieuwd wat we voor jouw merk of product kunnen betekenen? Klik dan op de contact button!

Anderen bekeken ook: