Beamvertising

Altijd al met video willen werken? Dan is beamvertising absoluut iets voor jou. Door een spectaculaire video te projecteren op muren bij high traffic locaties, zorg je dat je boodschap aan niemands neus voorbij gaat.

We kunnen de video in alle vormen en maten aanleveren: groot, klein, in kleur of in zwart-wit. Naast uitvoeren kan Raúl & Rigel je ook helpen met de conceptontwikkeling en productie van de video. Dus heb je een groot evenement of project waarop je indruk wilt maken? Kies dan vooral voor beamvertising.

Het enige wat je nodig hebt is een beamer, een blinde muur en een druk bezochte locatie. Hierdoor is het een ideaal medium voor een guerrilla-actie, een pr-stunt of een activatiecampagne.

Ook een campagne starten?

Naast creatief bureau voor tailor made brand experiences, zijn wij ook producent van onconventionele streetmedia. Deze kunnen wij altijd snel en goedkoop uitvoeren. Dus is jouw doel om op korte termijn brand awareness op straat te realiseren? Wij krijgen het op een originele en ludieke wijze voor elkaar. Benieuwd wat we voor jouw merk of product kunnen betekenen? Klik dan op de contact button!

Anderen bekeken ook: