Goboprojecties

Wil je een afbeelding op een muur, winkel of ander object projecteren? Gebruik dan een goboprojector. Een gobo is een soort dia die geprojecteerd kan worden. De goboprojector is een ideale beamer voor buiten en binnen en kun je gebruiken wanneer de omgeving donker is.

Dus wil je op een tijdelijke plek jouw logo zichtbaar maken? Dan is deze vorm van lichtreclame het beste medium voor jou. Fijn aan de gobo is dat projecties snel uitvoerbaar zijn en op veel locaties kunnen plaatsvinden. Door de goboprojector aan te sluiten op een mobiel aggregaat kunnen we deze logoprojector overal plaatsen.

Door het draaiwiel van meerdere goboprojecties te laten roteren, kunnen we een illusie van beweging creëren. Hierdoor kan er ook een animatie worden geprojecteerd.

Ook een campagne starten?

Naast creatief bureau voor tailor made brand experiences, zijn wij ook producent van onconventionele streetmedia. Deze kunnen wij altijd snel en goedkoop uitvoeren. Dus is jouw doel om op korte termijn brand awareness op straat te realiseren? Wij krijgen het op een originele en ludieke wijze voor elkaar. Benieuwd wat we voor jouw merk of product kunnen betekenen? Klik dan op de contact button!

Anderen bekeken ook: