Floating Billboards

Nederland waterland. Gelukkig hebben we bij Raúl & Rigel het floating billboard, hét perfecte medium voor plaatsen waar traditionele billboards niet kunnen of mogen komen. Want door zijn handige klapsysteem kan het floating billboard onder iedere brug doorvaren.

Met zijn unieke verschijning verhogen floating billboards de brand awareness bij iedere doelgroep die zich op en rondom het water bevindt. Zoals bezoekers van terrassen aan het water of bezoekers van evenementen zoals Koningsdag, de Gay Pride of Sail Amsterdam.

Daarbij is het floating billboard uitermate geschikt om ons enthousiaste promotieteam te laten samplen. Ook is het mogelijk om het billboard om te bouwen tot een spectacular.

Ook een campagne starten?

Naast creatief bureau voor tailor made brand experiences, zijn wij ook producent van onconventionele streetmedia. Deze kunnen wij altijd snel en goedkoop uitvoeren. Dus is jouw doel om op korte termijn brand awareness op straat te realiseren? Wij krijgen het op een originele en ludieke wijze voor elkaar. Benieuwd wat we voor jouw merk of product kunnen betekenen? Klik dan op de contact button!

 

Anderen bekeken ook: