Moving Billboards

Het is altijd weer een kunst om een merk top-of-mind te krijgen bij de doelgroep. Maar door mensen te verbazen, weet je zeker dat ze jou niet snel zullen vergeten.

Raúl & Rigel maakt dit mogelijk met een opvallend medium: het moving billboard. Hiermee kun je adverteren op locaties waar je eigenlijk geen gewone billboards kunt plaatsen. En natuurlijk kun je een moving billboard ook tijdelijk parkeren.

Wij passen de moving billboards perfect aan aan jouw visual branding. Ook is het mogelijk om moving billboard ‘s nachts te laten rondrijden met behulp van led-verlichting. En je benadert je doelgroep nog beter door op verschillende tijden en/of op specifieke locaties te rijden.

Ook een campagne starten?

Naast creatief bureau voor tailor made brand experiences, zijn wij ook producent van onconventionele streetmedia. Deze kunnen wij altijd snel en goedkoop uitvoeren. Dus is jouw doel om op korte termijn brand awareness op straat te realiseren? Wij krijgen het op een originele en ludieke wijze voor elkaar. Benieuwd wat we voor jouw merk of product kunnen betekenen? Klik dan op de contact button!

Anderen bekeken ook: