Graan- en Fieldvertising.

Nederland staat bekend als een vlak boerenland met uitgestrekte weilanden, akkers en sloten. Een uitgelezen kans voor graanvertising en fieldvertising dus! Deze vormen van buitenreclame zijn buitengewoon opvallend voor passagiers in een vliegtuig. Ook in Coronatijd met beperkt vliegverkeer een mooie manier van reclame maken.

Bij graanvertising zaaien we een stuk land in of maaien we dit uit waardoor er een logo of tekst ontstaat.

Bij fieldvertising zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunnen we bloembollen inzaaien of beschilderde rotsen plaatsen. Samen of afzonderlijk vormen deze een reclame-uiting. Ook werken we wel met grote canvasdoeken.

Één ding is zeker. Omdat het hier gaat om unieke reclamevormen, kun je hiermee ontzettend veel free publicity genereren.

Naast de uitvoering kan Raúl & Rigel ook de conceptontwikkeling op zich nemen. Hierdoor weet je zeker dat de communicatie op de juiste manier overkomt bij de doelgroep.

 

Ook een campagne starten?

Naast creatief bureau voor tailor made brand experiences, zijn wij ook producent van onconventionele streetmedia. Deze kunnen wij altijd snel en goedkoop uitvoeren. Dus is jouw doel om op korte termijn brand awareness op straat te realiseren? Wij krijgen het op een originele en ludieke wijze voor elkaar. Benieuwd wat we voor jouw merk of product kunnen betekenen? Klik dan op de contact button!

Anderen bekeken ook: