Snowvertising.

Bij snowvertising maken we gebruik van een stempel dat je in de sneeuw drukt. We kunnen het ontwerp voor deze stempel zo aanpassen dat het altijd precies binnen jouw visual branding past. Daarmee is het de ideale marketingtool voor de koude dagen.

Wil jij jouw stempel met logo in de sneeuw drukken? En zo een originele en verrassende indruk achterlaten bij jouw doelgroep? Het kan bij Raúl & Rigel. Ook in Coronatijd!

Als productiebedrijf en reclamebureau werken we graag aan groene campagnes. Door gebruik te maken van buitenreclamevormen als snow advertising verhoog je je brand awareness en ben je toch milieubewust bezig.

Ook een campagne starten?

Naast creatief bureau voor tailor made brand experiences, zijn wij ook producent van onconventionele streetmedia. Deze kunnen wij altijd snel en goedkoop uitvoeren. Dus is jouw doel om op korte termijn brand awareness op straat te realiseren? Wij krijgen het op een originele en ludieke wijze voor elkaar. Benieuwd wat we voor jouw merk of product kunnen betekenen? Klik dan op de contact button!

Anderen bekeken ook: