Handmoffen

Raúl & Rigel heeft speciaal voor de ijzige maanden van het jaar iets ontwikkeld waar de doelgroep het spontaan warm van krijgt..In deze periode heeft heel Nederland last van koude handen. Maar door handschoenen aan het fietsstuur te bevestigen, zorgen we weer voor veel blije gezichten.

Handmoffen zijn een praktische oplossing tegen de kou voor elke fietser..Mensen zullen de moffen daarom niet snel weggooien. Dit heeft als voordeel dat het lang lang zichtbaar blijft

Geheel naar jouw wens kunnen we de handschoenen bedrukken met bijvoorbeeld jouw logo. Nog dichter bij de doelgroep kom je door  de bedrukte handschoenen op dames-, heren- of kinderfietsen te bevestigen.

Zorg jij dat jouw doelgroep aankomende winter warme handen heeft met deze leuke vorm van visual branding?

Ook een campagne starten?

Naast creatief bureau voor tailor made brand experiences, zijn wij ook producent van onconventionele streetmedia. Deze kunnen wij altijd snel en goedkoop uitvoeren. Dus is jouw doel om op korte termijn brand awareness op straat te realiseren? Wij krijgen het op een originele en ludieke wijze voor elkaar. Benieuwd wat we voor jouw merk of product kunnen betekenen? Klik dan op de contact button!

Anderen bekeken ook: