Zadelhoesjes

Er zijn 22,5 miljoen fietsen in Nederland. Dat betekent dus een waanzinnige mogelijkheid om zadelhoesjes te verspreiden. Door deze zadelhoesjes over de zadels van fietsen te plaatsen, zal de brand awareness van je merk snel toenemen.

We kunnen de zadelhoesjes bedrukken in elk door jouw gewenst ontwerp. Door de creatieve invulling en door op verschillende typen fietsen in te spelen, kunnen de zadelhoesjes meerdere keren worden gebruikt. Dit heeft als voordeel dat deze zadelhoesjes lang zichtbaar blijven.

Door een bepaald type fiets als doel te kiezen – bijvoorbeeld een dames-, een heren- of een kinderfiets – kun je je nog beter op een specifieke doelgroep richten. Dit kan ook door te kiezen voor een bepaalde locatie of regio.

Ook mooi meegenomen: deze leuke vorm van fietsreclame voorkomt een nat zadel.

Ook een campagne starten?

Naast creatief bureau voor tailor made brand experiences, zijn wij ook producent van onconventionele streetmedia. Deze kunnen wij altijd snel en goedkoop uitvoeren. Dus is jouw doel om op korte termijn brand awareness op straat te realiseren? Wij krijgen het op een originele en ludieke wijze voor elkaar. Benieuwd wat we voor jouw merk of product kunnen betekenen? Klik dan op de contact button!

Anderen bekeken ook: