Krijtsjablonen.

Zoek jij een geschikte manier om de 1,5 meter afstand te communiceren voor jouw winkel, horecazaak of ander merk/bedrijf? Kies dan voor krijtsjablonen!  De opvallende reclamevorm die ontstaat door krijtsjabloneren is een echte eyecatcher. Bovendien is de krijtverf die we gebruiken op waterbasis en lost deze vanzelf op. Hierdoor is het ook een milieuvriendelijke vorm van reclame.

Dit medium biedt erg veel mogelijkheden zoals afbeeldingen en sjabloonletters. Je kan kiezen voor een grond- of voor een muurtekening. Een sjabloon wordt met krijtverf bespoten en kan naar wens ontworpen worden. Zo kunnen de sjablonen klein of groot zijn. Ook kunnen we verschillende kleuren toepassen waardoor de sjabloontekeningen een levendige uitstraling krijgen.

Een ander voordeel aan krijtsjabloontekeningen is de snelheid waarmee ze geplaatst kunnen worden. Hierdoor is het uitermate geschikt voor een guerillamarketingactie en als veiligheidsaanduiding in een 1,5 meter maatschappij.

 

Ook een campagne starten?

Naast creatief bureau voor tailor made brand experiences, zijn wij ook producent van onconventionele streetmedia. Deze kunnen wij altijd snel en goedkoop uitvoeren. Dus is jouw doel om op korte termijn brand awareness op straat te realiseren? Wij krijgen het op een originele en ludieke wijze voor elkaar. Benieuwd wat we voor jouw merk of product kunnen betekenen? Klik dan op de contact button!

Anderen bekeken ook: