Asfaltfolie.

Asfaltfolie is gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen en daarmee een perfect medium voor een guerrilla-actie in een 1,5 meter maatschappij. Met asfaltfolie bereik je in korte tijd een groot publiek. Met zijn felle kleuren en typische vormgeving valt deze reclame-uiting goed op.

De zelfklevende folie kunnen we personaliseren naar al jouw wensen en is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Met folie kunnen we ook stoeptegels bedrukken. Dit doen we met zogenaamde betonfolie. Ook deze stickers kunnen we ontwerpen met jouw persoonlijke reclame-uiting of logo erop.

Professionals uit het uitgebreide netwerk van Raúl & Rigel brengen de reclamefolie aan en plaatsen het na overleg met jou op strategische plekken.

Ook een campagne starten?

Naast creatief bureau voor tailor made brand experiences, zijn wij ook producent van onconventionele streetmedia. Deze kunnen wij altijd snel en goedkoop uitvoeren. Dus is jouw doel om op korte termijn brand awareness op straat te realiseren? Wij krijgen het op een originele en ludieke wijze voor elkaar. Benieuwd wat we voor jouw merk of product kunnen betekenen? Klik dan op de contact button!

Anderen bekeken ook: