Sampling.

In deze tijd van Corona hebben wij een passende manier ontwikkeld om toch jouw product te laten proberen door je doelgroep. We samplen met een promotieteam die is uitgerust met een knijparm en mondkapjes. Zij zullen altijd de social distancing in acht nemen door ten alle tijden de 1,5 meter afstand toe te passen.

Onze promotieteams werken enthousiast en gedreven en gaan ontspannen met de consument om. Daarnaast hebben ze een professionele uitstraling. Samen zorgen wij ervoor dat jouw marketingactie een succes wordt.

Mondkapjes kunnen we geheel branden met jouw logo.

En natuurlijk bereiden we de promotiemedewerkers voordat de marketingcampagne van start gaat altijd goed voor. Zodat we jouw doelgroep altijd zo goed mogelijk bereiken.

Ook een campagne starten?

Naast creatief bureau voor tailor made brand experiences, zijn wij ook producent van onconventionele streetmedia. Deze kunnen wij altijd snel en goedkoop uitvoeren. Dus is jouw doel om op korte termijn brand awareness op straat te realiseren? Wij krijgen het op een originele en ludieke wijze voor elkaar. Benieuwd wat we voor jouw merk of product kunnen betekenen? Klik dan op de contact button!

Anderen bekeken ook: