Segway Reclame.

Jouw visuele communicatie op een originele manier door de stad of woonwijken laten rollen in Coronatijd? Segways zijn een steeds populairder vervoermiddel in de stad. En Raúl & Rigel kan ervoor zorgen dat jouw reclame-uiting nu te zien is op dit opvallende vervoermiddel.

Segways hebben meerdere voordelen. Ze zijn erg duurzaam maar kunnen vooral dicht bij de doelgroep komen. Bovendien zijn Segways toegestaan op fietspaden. Het medium is dus ideaal om heel Nederland te bereiken.

Door op verschillende tijdstippen en locaties rond te rijden, kun je de verschillende doelgroepen heel gericht bereiken met dit rijdende reclamebord.

Ook een campagne starten?

Naast creatief bureau voor tailor made brand experiences, zijn wij ook producent van onconventionele streetmedia. Deze kunnen wij altijd snel en goedkoop uitvoeren. Dus is jouw doel om op korte termijn brand awareness op straat te realiseren? Wij krijgen het op een originele en ludieke wijze voor elkaar. Benieuwd wat we voor jouw merk of product kunnen betekenen? Klik dan op de contact button!

Anderen bekeken ook: