Sandwichman.

De sandwichman, een van de oudste vormen van reclame, is door Raúl & Rigel in een geheel nieuw jasje gestoken.

In deze tijd van Corona perfect in te zetten om een boodschap op te communiceren en tegelijkertijd te flyeren. Flyeren zullen we altijd met kijparm doen waardoor de 1,5 meter goed gewaarborgd kan worden. Daarnaast dragen onze mensen mondkapjes, welke helemaal gebrand kunnen worden met jouw logo. De rechthoekige reclameborden, die vanaf twee kanten te zien zijn, zijn nu ook in andere vormen verkrijgbaar. Onze afdeling creatie kan ze geheel op maat en naar jouw wens vormgeven.

De sandwichman is uitstekend geschikt voor het vergroten van je brand awareness of als aankondiging van een productlancering. Omdat onze enthousiaste promotiemedewerkers overal rond kunnen lopen, zal je boodschap altijd dicht bij je doelgroep worden verspreid.

En door op verschillende tijdstippen en/of locaties rond te lopen met het reclamebord kunnen ook andere doelgroepen worden benaderd.

Ook een campagne starten?

Naast creatief bureau voor tailor made brand experiences, zijn wij ook producent van onconventionele streetmedia. Deze kunnen wij altijd snel en goedkoop uitvoeren. Dus is jouw doel om op korte termijn brand awareness op straat te realiseren? Wij krijgen het op een originele en ludieke wijze voor elkaar. Benieuwd wat we voor jouw merk of product kunnen betekenen? Klik dan op de contact button!

 

Anderen bekeken ook: