Sustainable Billboards

Op zoek naar een maatschappelijk verantwoord billboard? Dan zijn onze sustainable billboards dé oplossing. In samenwerking met Q-Park kunnen wij een aantal grote parkeergarages omtoveren tot ware billboards.

Nu vraag je je misschien af wat hier dan sustainable aan is. 75% van de opbrengsten wordt geïnvesteerd in het groener maken van de garage zelf. Dat betekent het plaatsen van oplaadpalen, zonnepanelen en ga zo maar door.

Naast de billboards kunnen we ook in en rond de garage nog reclameacties uitvoeren. Denk aan sampling, vloerstickers, car placement of zelfs een brand activation met een promoteam.

Ook een campagne starten?

Naast creatief bureau voor tailor made brand experiences, zijn wij ook producent van onconventionele streetmedia. Deze kunnen wij altijd snel en goedkoop uitvoeren. Dus is jouw doel om op korte termijn brand awareness op straat te realiseren? Wij krijgen het op een originele en ludieke wijze voor elkaar. Benieuwd wat we voor jouw merk of product kunnen betekenen? Klik dan op de contact button!

Anderen bekeken ook: