Watersjabloneren

Waterreclame is een opvallende vorm van buitenreclame. Het valt op en kan op ontelbaar veel manieren worden ingezet. In tegenstelling tot graffiti spuiten we bij deze vorm van reclame het oppervlak juist schoon. Een soort cleanvertising dus.

Er zijn verschillende vormen mogelijk. Zo kun je gaan voor kleine of grote sjablonen, voor afbeeldingen of sjabloonletters. Ook kun je ze plaatsen als grond- of als muursjabloon.

In tegenstelling tot reversed graffiti zie je deze uiting altijd omdat het vuil wordt weggespoten en er geen waterafstotende verf wordt gebruikt. Een ander voordeel aan deze reclamevorm is de snelheid waarmee hij geplaatst kan worden. Hierdoor is het zeer geschikt voor een echte guerillamarketingactie.

Ook een campagne starten?

Als productiebedrijf is Raúl&Rigel een geoliede machine gespecialiseerd in guerrilla marketing en experiential marketing, waardoor we al onze doelen bereiken op een opvallende manier! Als standaard media hebben we onder andere sjabloneren, promotieteams, fietsreclame, projecties, mobiele billboards, reclameborden, reclame folie, kunstenaars, sustainable advertising en digitale opties! Het grote voordeel aan deze, al ontwikkelde, media is dat het snel en goedkoop in productie gezet kan worden door Raúl&Rigel. Daarnaast zijn we ook een creative agency en doen we aan de tofste conceptontwikkeling! Dus ben jij ook opzoek naar een one of a kind concept? Dan zijn wij de juiste partij voor jou! Of je nou doelt op free publicity, naamsbekendheid, merkbeleving of brand awareness, wij krijgen het op een originele en ludieke wijze voor elkaar! Wil jij dit ook? Klik dan op de contact button en let us know!

Anderen bekeken ook: