Watersjabloneren

Watersjabloneren is een opvallende vorm van buitenreclame. Het valt op en we kunnen het op ontelbaar veel manieren voor je inzetten. In tegenstelling tot veel andere soorten graffiti spuiten we bij watersjabloneren het oppervlak juist schoon. Een soort cleanvertising dus.

Er is van alles mogelijk. Zo kun je gaan voor zowel kleine als grote oppervlakten, voor zowel afbeeldingen als letters en kunnen we ze plaatsen als grond- of muursjabloon.

Een ander voordeel is de snelheid waarmee we de sjablonen kunnen plaatsen. Hierdoor is watersjabloneren uitermate geschikt voor een echte guerillamarketingactie.

Ook een campagne starten?

Naast creatief bureau voor tailor made brand experiences, zijn wij ook producent van onconventionele streetmedia. Deze kunnen wij altijd snel en goedkoop uitvoeren. Dus is jouw doel om op korte termijn brand awareness op straat te realiseren? Wij krijgen het op een originele en ludieke wijze voor elkaar. Benieuwd wat we voor jouw merk of product kunnen betekenen? Klik dan op de contact button!

Anderen bekeken ook: