Aftermovies

Ludieke marketingacties wil je graag voor eeuwig bewaren of na je guerrilla-actie op social media plaatsen. Naast conceptontwikkeling en productie doen we bij Raúl&Rigel ook videoproducties waarmee we jouw marketingactie in beeld kunnen brengen.

Wij zorgen ervoor dat er altijd een specialist aanwezig is op de locatie waar je actie plaatsvindt. En natuurlijk zal de aftermovie perfect bij jouw visual branding passen. Dus pak de popcorn er alvast maar bij!

De aftermovie kun je ook als marketingtool gebruiken. Door hem bijvoorbeeld te delen op social media creëer je nog meer bereik en brand awareness voor jouw merk.

Ook een campagne starten?

Naast creatief bureau voor tailor made brand experiences, zijn wij ook producent van onconventionele streetmedia. Deze kunnen wij altijd snel en goedkoop uitvoeren. Dus is jouw doel om op korte termijn brand awareness op straat te realiseren? Wij krijgen het op een originele en ludieke wijze voor elkaar. Benieuwd wat we voor jouw merk of product kunnen betekenen? Klik dan op de contact button!

Anderen bekeken ook: