Digital Abri’s

Wil jij ook adverteren met het nieuwste uit de 21ste eeuw? Dan is de digital abri de perfectie optie voor jou. Deze reclamezuilen zijn het nieuwste van het nieuwste en bieden vele mogelijkheden. Zo zijn ze perfect in te zetten als interactieve media en uitstekend geschikt om te combineren met social media.

Met deze vorm van buitenreclame kun je je brand awareness flink verhogen.. Door een interactief scherm te plaatsen, kunnen passanten direct reageren op het scherm en verhoog je de merkbeleving.

Bij Raúl & Rigel kunnen we niet alleen de productie van de digitale abri doen maar ook meewerken aan het creatieve concept. Zo kunnen we dus met het hele traject meehelpen. Van conceptontwikkeling tot aan het plaatsen van de display zelf.

 

Ook een campagne starten?

Naast creatief bureau voor tailor made brand experiences, zijn wij ook producent van onconventionele streetmedia. Deze kunnen wij altijd snel en goedkoop uitvoeren. Dus is jouw doel om op korte termijn brand awareness op straat te realiseren? Wij krijgen het op een originele en ludieke wijze voor elkaar. Benieuwd wat we voor jouw merk of product kunnen betekenen? Klik dan op de contact button!

Anderen bekeken ook: