Foto- en Filmmarketing

Wil jij je marketing event of campagne upgraden naar een hoger niveau? Dat kunnen we bij Raúl&Rigel voor jou realiseren met experiential marketing.

Hoe gaaf is het om tijdens je evenement een photo booth of een video booth in te zetten? Op deze manier kun jij je doelgroep een foto of een video meegeven waarin je campagne of merkactivatie centraal staat.

De photo of video booth kun je personaliseren door middel van photo booth branding. Dit houdt in dat jouw logo en huisstijl te zien zijn op en rond de photo booth. Daarnaast krijgen de consumenten een foto mee die geheel in het teken staat van het merk.

Bij de video booth kunnen gebruikers de video in hun e-mail ontvangen of via social media bekijken. Deze kunnen zij ook delen wat weer zal leiden tot extra free publicity.

Ook een campagne starten?

Naast creatief bureau voor tailor made brand experiences, zijn wij ook producent van onconventionele streetmedia. Deze kunnen wij altijd snel en goedkoop uitvoeren. Dus is jouw doel om op korte termijn brand awareness op straat te realiseren? Wij krijgen het op een originele en ludieke wijze voor elkaar. Benieuwd wat we voor jouw merk of product kunnen betekenen? Klik dan op de contact button!

Anderen bekeken ook: