Clings.

Blijf je nog even plakken? Met clings kun je in een mum van tijd je doelgroep jouw reclame-boodschap meegeven. Zeer geschikt in Coronatijd voor als er weinig mensen dicht op elkaar kunnen staan om met een reclameboodschap geconfronteerd te worden. We spreiden deze boodschap gewoon in veelvoud door de stad! Een cling is een 3D-muursticker of 3D-vloersticker van vinyl die we op high traffic locaties inzetten om veel mensen te bereiken.

De clings – ook wel bekend als statische stickers – zijn stevig en kunnen we op allerlei manieren personaliseren voor je.

De 3D-stickers zijn zo ontwikkeld dat ze de doelgroep snel een boodschap kunnen vertellen of tot een sample of korting kunnen verleiden. Hiermee sluit de cling precies aan op jouw campagne.

Professionals uit ons uitgebreide netwerk brengen deze 3D-stickers aan. En natuurlijk plaatsen we alle clings in overleg met jou op strategische locaties.

Deze 3D-stickers worden snel meegenomen door passanten. Hierdoor verspreidt je reclameboodschap zich nog sneller als een lopend vuurtje onder jouw doelgroep.

Ook een campagne starten?

Naast creatief bureau voor tailor made brand experiences, zijn wij ook producent van onconventionele streetmedia. Deze kunnen wij altijd snel en goedkoop uitvoeren. Dus is jouw doel om op korte termijn brand awareness op straat te realiseren? Wij krijgen het op een originele en ludieke wijze voor elkaar. Benieuwd wat we voor jouw merk of product kunnen betekenen? Klik dan op de contact button!

Anderen bekeken ook: