Magneetfolie.

Deze vorm van guerrillamarketing zal zeker blijven plakken bij je doelgroep. Magneetfolie is gemakkelijk en snel aan te brengen en daarom een perfect medium voor een guerrilla-actie. In een korte periode bereik je al een groot publiek. Jou doelgroep kan deze magneten ook loshalen en mee naar huis nemen. We zullen deze magneten altijd aanbrengen met handschoentjes zodat verspreiding van het Corona virus wordt voorkomen.

Magneetfolie kan op alle metalen ondergronden worden bevestigd en perfect worden aangepast aan jouw wensen. Zo kun je werken met muurstickers en magneetstickers voor auto’s. Deze stickers ontwerpen we zorgvuldig met jouw persoonlijke reclame-uiting of logo erop.

Ook een campagne starten?

Naast creatief bureau voor tailor made brand experiences, zijn wij ook producent van onconventionele streetmedia. Deze kunnen wij altijd snel en goedkoop uitvoeren. Dus is jouw doel om op korte termijn brand awareness op straat te realiseren? Wij krijgen het op een originele en ludieke wijze voor elkaar. Benieuwd wat we voor jouw merk of product kunnen betekenen? Klik dan op de contact button!

Anderen bekeken ook: