Beamvertising.

Altijd al met video willen werken? Dan is beamvertising absoluut iets voor jou. Door een spectaculaire video te projecteren op muren bij locaties waar relatief veel mensen langskomen, zorg je dat je boodschap aan niemands neus voorbij gaat. Ook in Coronatijd!

We kunnen de video in alle vormen en maten aanleveren: groot, klein, in kleur of in zwart-wit. Naast uitvoeren kan Raúl & Rigel je ook helpen met de conceptontwikkeling en productie van de video. We gaan samen met jou één of meerdere strategische locaties bepalen waar jouw doelgroep zich bevindt. En projecteren daar de boodschap op groot formaat op een blinde muur; een ideaal medium voor een guerrilla-actie, een pr-stunt of een activatiecampagne.

Ook een campagne starten?

Naast creatief bureau voor tailor made brand experiences, zijn wij ook producent van onconventionele streetmedia. Deze kunnen wij altijd snel en goedkoop uitvoeren. Dus is jouw doel om op korte termijn brand awareness op straat te realiseren? Wij krijgen het op een originele en ludieke wijze voor elkaar. Benieuwd wat we voor jouw merk of product kunnen betekenen? Klik dan op de contact button!

Anderen bekeken ook: