Laserprojectie.

Een laserprojectie is de ultieme marketingtool voor lange maar ook korte afstanden. Door een projectie op gebouwen te beamen, kun je je doelgroep bewust maken, overtuigen, informeren of amuseren. Tijdens de intelligente lockdown is dit een zeer geschikt middel om een boodschap mee te communiceren.

Omdat de laserprojector zo’n groot bereik heeft, ziet de doelgroep de marketingstunt niet aankomen en zal het verrassingseffect extra groot zijn. Hierdoor maken omstanders veel foto’s en video’s die ze weer zullen plaatsen op social media waardoor er nog meer free publicity ontstaat. Mede door dit verrassingseffect is dit medium uitstekend in te zetten voor guerrillamarketing en PR-stunts.

Bij Raúl &Rigel kunnen we ook de conceptontwikkeling van de lichtprojectie voor je doen. Onze creatie-afdeling zal bepalen welke boodschap het best aansluit op je doelstelling en zo een passende oplossing ontwikkelen.

Ook een campagne starten?

Naast creatief bureau voor tailor made brand experiences, zijn wij ook producent van onconventionele streetmedia. Deze kunnen wij altijd snel en goedkoop uitvoeren. Dus is jouw doel om op korte termijn brand awareness op straat te realiseren? Wij krijgen het op een originele en ludieke wijze voor elkaar. Benieuwd wat we voor jouw merk of product kunnen betekenen? Klik dan op de contact button!

Anderen bekeken ook: