Videomapping 4D.

Wil jij weleens een pand tot leven laten komen? Dan is 4D-videomapping het antwoord wat je zoekt. Raúl & Rigel produceerde al eens eerder de grootste videomapping van Europa. Nu staan we klaar om voor jou een prachtige videomapping te produceren in een 1,5 samenleving, dat hier een uitermate geschikt middel voor is!

Voor de videomapping scannen we eerst het pand in waarna we de projectie verder ontwikkelen. De conceptontwikkeling van de lichtprojectie kan Raúl & Rigel ook verzorgen. We kunnen zowel een 4D- als een 3D-videomappingprojectie voor je doen. En natuurlijk kunnen we deze in alle vormen en maten voor je uitvoeren.

Videomapping kunnen we inzetten voor alles waarbij je veel impact wilt maken op je doelgroep. Ook weet je zeker dat het een enorme hoeveelheid free publicity zal opleveren.

Ook een campagne starten?

Naast creatief bureau voor tailor made brand experiences, zijn wij ook producent van onconventionele streetmedia. Deze kunnen wij altijd snel en goedkoop uitvoeren. Dus is jouw doel om op korte termijn brand awareness op straat te realiseren? Wij krijgen het op een originele en ludieke wijze voor elkaar. Benieuwd wat we voor jouw merk of product kunnen betekenen? Klik dan op de contact button!

Anderen bekeken ook: