Sandwichborden.

Ben je op zoek naar een ludieke guerilla-actie die geschikt is in deze periode van Corona?? Dan is deze vorm van buitenreclame precies wat jij zoekt. Sandwichborden zijn reclameborden die vooral langs de weg staan. De borden bestaan uit twee onderdelen: een voor- en een achterkant. Deze zijn beide bedrukt en worden elk aan een zijde van een paal gemonteerd. Zoals de naam al zegt: als een soort sandwich.

Deze buitenreclameborden zijn erg opvallend in het straatbeeld en zorgen daarmee snel voor verhoging van de brand awareness. We kunnen de borden in alle vormen, kleuren en maten produceren. Ook kunnen wij helpen bij de conceptontwikkeling.

Ook een campagne starten?

Naast creatief bureau voor tailor made brand experiences, zijn wij ook producent van onconventionele streetmedia. Deze kunnen wij altijd snel en goedkoop uitvoeren. Dus is jouw doel om op korte termijn brand awareness op straat te realiseren? Wij krijgen het op een originele en ludieke wijze voor elkaar. Benieuwd wat we voor jouw merk of product kunnen betekenen? Klik dan op de contact button!

Anderen bekeken ook: