Verkeersborden.

Met de verkeersborden van Raúl&Rigel leiden niet meerdere, maar alle wegen naar Rome. De reclameborden langs de weg vallen op doordat ze afwijken van de standaard verkeersborden. Met de juiste boodschap werk je niet alleen aan je brand awareness maar informeer je ook je doelgroep. Doordat er bij deze marketing actie op straat geen fysiek contact hoeft te zijn, is dit ideaal in de Corona tijd. Daarnaast geeft het je een kans om op een ludieke manier te reageren op de omgeving of op bestaande verkeersborden.

Om een specifieke doelgroep te bereiken, kun je heel precies een provincie, regio of wijk voorzien van deze borden. Ook kun je de borden plaatsen langs drukke snelwegen.

Doordat een verkeersbord voor iedereen herkenbaar is, brengt het een verrassend effect teweeg.

Ook een campagne starten?

Naast creatief bureau voor tailor made brand experiences, zijn wij ook producent van onconventionele streetmedia. Deze kunnen wij altijd snel en goedkoop uitvoeren. Dus is jouw doel om op korte termijn brand awareness op straat te realiseren? Wij krijgen het op een originele en ludieke wijze voor elkaar. Benieuwd wat we voor jouw merk of product kunnen betekenen? Klik dan op de contact button!

 

Anderen bekeken ook: