Sign Spinners.

Een levend billboard zeg je? Ja, levend. Sign spinners zijn personen die met reclameborden jongleren. Deze bijzondere vorm van buitenreclame is al jaren een fenomeen in Amerika en begint nu ook vaste voet onder de grond te krijgen in Nederland. Zij houden zich in deze tijd aan de richtlijnen van het RIVM en dragen daarom ook mondkapjes. Welke gebrand kunnen worden in jouw huisstijl!

Sign spinners vallen extra op doordat er met reclameborden gegooid wordt en er dus sprake is van een ongebruikelijke en opvallende beweging.

Heb je wel een creatief idee maar nog geen uitgewerkt concept? Dan helpt onze creatie-afdeling je graag en ontwikkelen we een marketingcampagne van A tot Z. Dus wil je extra opvallen langs de weg en zorgen dat jouw reclame-uiting door alle voorbijgangers wordt gezien? Laat het ons weten.

Ook een campagne starten?

Naast creatief bureau voor tailor made brand experiences, zijn wij ook producent van onconventionele streetmedia. Deze kunnen wij altijd snel en goedkoop uitvoeren. Dus is jouw doel om op korte termijn brand awareness op straat te realiseren? Wij krijgen het op een originele en ludieke wijze voor elkaar. Benieuwd wat we voor jouw merk of product kunnen betekenen? Klik dan op de contact button!

 

Anderen bekeken ook: