Projecties

Een reclame-uiting laten zien in de bioscoop vinden wij bij Raúl & Rigel echt veel te klein. Daarom pakken wij het voor een echte brand experience grootser aan. Wil jij een stilstaand beeld op een gebouw of ander object projecteren? Dan kan dat met een zogenaamde goboprojectie. Wil je een bewegend beeld op de muur van een gebouw? Dan maken we gebruik van beamvertising. Hiermee kunnen we video’s afspelen via sterke, grote beamers. Daarnaast hebben we ook nog laserprojecties. Deze zijn ideaal voor bewegende of stilstaande beelden over extreem lange afstanden.

Uiteraard projecteren we alle beelden op high traffic locaties die goed aansluiten bij jouw doelgroep. Hierdoor weet je zeker dat jouw boodschap de juiste impact maakt. Wil je jouw projectie tussen de massa laten bewegen en het liefst op meerdere plaatsen weergeven? Maak dan gebruik van de beamman. Last but not least hebben we voor het grootste effect ook nog videomapping. Hiermee breng je hele gebouwen tot leven en zul je ontzettend veel aandacht trekken.

Genoeg mogelijkheden voor een opvallende reclame-uiting dus. Wil je meer informatie over projecties? Klik dan op een van de opties hieronder.