Raul & Rigel

  Welkom bij Raúl&Rigel. We staan klaar om jouw merk, product of dienst tot leven te brengen en onvergetelijke ervaringen te creëren. Of je nu een vraag hebt, een project wilt bespreken, of gewoon meer wilt weten over wat we doen, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. We kijken ernaar uit om samen te werken!

  Adres:

  Vrije Geer 5
  1066 EG Amsterdam

  Telefoon:

  Est 1983

  Leuk om je te ontmoeten! Wij zijn Raúl&Rigel; de brand experience experts met guerrilla in ons DNA!

  We zijn in 1983 ontstaan als het eerste guerrilla marketing agency van Nederland en zijn in de loop der jaren geëvolueerd in een full-service brand experience production agency gespecialiseerd in brand experiences that stick!

  We zijn gepassioneerde merkambassadeurs die met onze brand experiences alle zintuigen van jouw doelgroep willen prikkelen, zowel online als offline. Jouw merk is onze grootste inspiratie en drive in de ontwikkeling van de juiste brand experience in de juiste context!

  We zijn een full-service bureau met een holistische 360 °benadering: concept, ontwerp en volledige uitvoering. Dit doen we B2B en B2C, zowel klein en gedetailleerd als groots en levendig. Denk hierbij aan (coronaproof) brand experiences, activaties, sampling near and instore, roadshows, pop-up stores, guerrilla, (virtuele) events, festivals, beurzen, installaties en veel meer…

  Vanuit ons kantoor in Amsterdam werken we voor klanten over de hele wereld.

  We houden van wat we doen en willen jou heel graag wat van ons “sticky” werk laten zien.

  Interesse? Let’s stick together!

  The Team

  Alexis

  New Business / Creative Director

  Filip

  New Business / Creative Director

  Melanie

  Experience producer

  David

  Experience producer

  Priscilla

  Experience producer

  Nathalie

  Experience producer

  Iza

  Experience producer

  Lotte

  Experience producer

  Raúl&Rigel maakt sinds 1983 brand experiences that stick! Jouw merk is onze grootste inspiratie en drive in de ontwikkeling van de juiste brand experience in de juiste context!

  Denk bij brand experiences aan merkactivaties, sampling near store and in store, roadshows, pop-up stores, festival activaties, pr-stunts, beursstands, installaties, guerrilla marketing en veel meer…

  Hieronder laten we een selectie zien van 10 van onze brand experiences. Maar ben je op zoek naar een specifieke soort experience voor een gekozen branche of gewoon op zoek naar meer inspiratie? Klik dan op de  “laat je verder inspireren” button onderaan de pagina!

  Naast activaties zijn wij ook gespecialiseerd in evenementen. Raúl&Rigel maakt het organiseren van een professioneel evenement gemakkelijk. Van uitnodigingstraject tot uitvoer, wij ontzorgen volledig. Raúl&Rigel heeft een groot netwerk aan sprekers, entertainers, setdressers en nog veel meer om er een onvergetelijk evenement van te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

  Naast fysieke evenementen organiseren we ook online events. Mensen hebben hun weg gevonden in het bijwonen van online vergaderen, kennis delen en inspiratie opdoen. Verwacht wordt dat deze manier van ontmoeten zich alleen nog maar verder zal ontwikkelen de komende jaren. 

  Door ons jouw online evenement te laten organiseren maak je gebruik van een studio naar keuze die ingericht is met professionele camera’s en apparatuur. Liever op jouw eigen locatie? Ook dat kan! Wij komen graag met onze techniek naar je toe.

  Raúl&Rigel is in de loop der jaren geëvolueerd in een full-service brandexperience production agency. Guerrilla zit wel nog steeds in ons DNA en gedurende de jaren heen hebben we talrijke succesvolle guerrilla streetmedia bedacht en geïmplementeerd. Deze streetmedia zijn een goedkoper alternatief voor de standaard outdoor media zoals Abri’s en Billboards en uitermate geschikt om heel gericht en opvallend met jouw doelgroep te communiceren.

  OOK EEN MEDIA CAMPAGNE STARTEN?