Kanzi – XXL Energy Cube Tour Internationaal Activatie & PR Stunt & Sampling

Kanzi appels wilde het nieuwe oogstseizoen onder de aandacht brengen van haar doelgroepen internationaal. Niet alleen online en in de winkels maar ook op straat wilde Kanzi zichtbaar zijn met een ludieke actie. Raúl&Rigel werd ingevlogen om dit te verzorgen.

Om kenbaar te maken dat de Kanzi appels, boordevol zomerzon energie, door heel Europa verkrijgbaar zijn brachten we een bezoek naar de grootste appel landen; Nederland, Duitsland en Italië.

Er werd een luxe appeldoosje ontwikkeld waarin de ‘new energy source’ verstopt zat; de Kanzi appel! Dit appeldoosje bouwen we ook in XXL formaat en vulden deze met duizenden Kanzi appels. Op de buitenkant van de XXL energy cube waren activiteiten afgebeeld met hierbij hoeveel minuten mensen deze activiteit konden doen met de energie uit 1 Kanzi appel.

We brachten deze nieuwe energie bron naar steden als Amsterdam, Berlijn en Bologna. We plaatsten de XXL energy cube op pleinen met een aftelklok hier boven op. Om bewoners van de betreffende stad te teasen werd eerst 24 uur afgeteld met een dichte cube en rookeffecten tot het openingsmoment de volgende dag. Hoe verder de tijd verstreek hoe groter de rij mensen voor de XXL energy cube werd. Toen de klok op 0 stond opende de box zich en kwamen er promotiemedewerkers uitspringen die de kleine doosjes met hierin een Kanzi appel uitdeelden.

De internationale tour in oktober 2023 was een groot succes! We hebben duizenden appels uitgedeeld. Veel mensen kenden het merk Kanzi al van naam, maar door deze ludieke actie konden zij de smaak van de Kanzi appels ook eens proeven. Daarnaast bleef de onconventionele manier van lancering van deze oogst hen nog lang bij. 

Ook een campagne starten?

Bij ons zit experiential marketing in hart en nieren. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, event marketing, guerrilla marketing of sampling? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: