Sony Music – Eefje de Visser Storm projectie Guerrilla actie

Voor Eefje de Visser vroeg Sony Music Nederland ons een projectie te doen in Amsterdam. Zo geschiedde! 

De zon scheen even aan de horizon in het voorjaar van 2021.. mensen konden alles eindelijk een beetje loslaten na de gedeeltelijke lockdown! Ideaal momentum voor een guerrilla projectie campagne voor de release van het nieuwe album van Eefje de Visser in opdracht van Sony Music Nederland. Haar nieuwe single “Storm” is een nummer over het verlangen om na lange tijd van onrust eindelijk alles los te kunnen laten!

We projecteerde de cover op verschillende iconische gebouwen in Amsterdam.

De projecties trokken veel bekijks van passanten. En het filmpje van de projectie is vaak gedeeld op social en was onderdeel van succesvolle launch van de single Storm met inmiddels meer dan 1 miljoen streams op Spotify. 

Ook een campagne starten?

Bij ons zit experiential marketing in hart en nieren. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, event marketing, guerrilla marketing of sampling? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: