Bacardi-flashwall-brand-activation-merkactivatie
Bacardi-flashwall-merk-activatie-campagne

Bacardi – Flash Wall Activatie

Wij werden gevraagd door mediabureau OMD of we voor Bacardi Internationaal een stunt kunnen uitvoeren tijden het ADE Event in Amsterdam van 2016. Het doel was om voor Bacardi meer naamsbekendheid te generen en de slogan “We are the night” te boosten.

Tijdens ADE creëerden wij Bacardi Bat Flash-muren bij de verschillende ADE venues. Een fotomuur met Bacardi vleermuis vleugels, logo en ‘We Are The Night’ campagnelijn; geschilderd met licht reflecterende inkt. De vleugels verschenen wanneer er een flitsfoto werd gemaakt. Wat voorbijgangers niet konden zien was dat de Bacardi Bat er omheen met de reflective spray was gespoten. Indien ADE-gangers voor het silhouet gingen staan en een foto maakte verscheen de reflective spray en werd de Bacardi Bat vastgelegd.

De reacties van de ADE doelgroep waren geweldig. In het campagnefilmpje zijn deze reacties terug te zien.

Bereik in de internationale ADE doelgroep in Amsterdam en ‘talk of the town’. Een boost in de internationale Bacardi social media content tijdens het ADE event met over het algemeen geweldige reacties.

Ook een campagne starten?

Bij ons zit experiential marketing in hart en nieren. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, event marketing, guerrilla marketing of sampling? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: