Coca-cola-ijsblok-extrema-brand-activation-sampling
Coca-cola-ijsblok-extrema-merkactivatie-sampling
Coca-cola-ijsblok-extrema-activatiecampagne-samples-uitdelen

Coca-Cola – Ijsblok Sampling Activatie & Sampling

Na voor verkoeling te hebben gezorgd op het Bloemendaalse strand, zorgde Coca-Cola voor de nodige verkoeling tijdens Extrema Outdoor. Raúl&Rigel plaatste een groot ijsblok, met daarin allemaal coole Coca-Cola gadgets. Om bij de caps en zonnekleppen te komen moest het ijsblok natuurlijk wel eerst smelten… Daarom ontstond er een ware wachtrij om een gadget uit het blok te bemachtigen!

En toen de nieuwe Coca-Cola Zero cafeïne in de supermarkt kwam heeft Raúl&Rigel ter promotie van de frisdrank voor de Albert Heijn in Amsterdam en Zaandam een enorm ijsblok neergezet. Deze was gevuld met mini-blikjes Coca-Cola Zero cafeïne free. Uit dit blok werden de blikjes uitgedeeld aan het winkelend publiek. IJskoud natuurlijk!

Ook een campagne starten?

Bij ons zit experiential marketing in hart en nieren. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, event marketing, guerrilla marketing of sampling? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: