BBC-First-Last-Kingdom-Viking-invasie-Guerilla-marketing-pr-actie
BBC-First-Last-Kingdom-Viking-invasie-Guerilla-actie-pr-stunt

BBC First The Last Kingdom – Viking Invasie Guerrilla actie & PR Stunt

Zaterdag 7 november zond BBC First, de thuishaven van origineel Brits drama, de première van de serie The Last Kingdom uit. Rondom deze première wilde BBC First bewustzijn en een buzz creëren.

Een Scandinavische invasie van Vikingschepen trof de straten van Amsterdam, Amersfoort, Den Haag en Rotterdam. Hiernaast hebben we een guerrilla video opgenomen waarin een groep van 10 Vikingen Amsterdam hebben overgenomen.

Uitgebreide persaandacht de dag voor The Last Kingdom in première ging. Bovendien ging de guerrilla video viral met in ieder geval 208k views, 795 likes en 129 shares via de BBC First Facebook-pagina.

Campagne in samenwerking met Isobar.

Ook een campagne starten?

Bij ons zit experiential marketing in hart en nieren. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, event marketing, guerrilla marketing of sampling? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: