BB-Chum-Amsterdam-Light-Festival-Guerilla-marketing-actie

BB Chum – Amsterdam Light Festival Guerrilla actie

Overhemdenmerk BB Chum wilde met een ludieke stunt naamsbekendheid creëren.

Raúl&Rigel heeft namens BB Chum het Vondelpark betrokken bij het Amsterdam Light Festival, het lichtfestival dat wandelaar en grachtencruisers overal in de stad lichtsculpturen aanbiedt. In de bomen hebben we verstijfde overhemden van BB Chum opgehangen. Door hier lampen in te plaatsen, vormden ze kleurrijke lampionnen. Dit heeft kleur en vrolijk licht gebracht in het ’s nachts behoorlijke Vondelpark, “to brighten up your day”. Deze slogan staat samen met het logo op de rug van de shirts.

Met meer dan 25 publicaties op onder andere Fashion United, Mannenstyle, Ads of the World, Adformatie, Inhabitat, Outdoor Asia Magazine en Marketing Tribune hebben we zowel nationale als internationale pers gehaald met deze kleurrijke en warme stunt.

Ook een campagne starten?

Bij ons zit experiential marketing in hart en nieren. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, event marketing, guerrilla marketing of sampling? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: