Binckbank – Fietsrad van Fortuin Activatie & Event & Beurs

Binckbank sponsort diverse wielerevenementen in Nederland en België. Zo ook de Binckbank Tour en De Dam Tot Dam Fietsclassic. Op deze evenementen is het voor Binckbank niet alleen belangrijk om zichtbaar te zijn, maar mensen ook op een actieve interactieve manier in contact te brengen met de bank. Daarom werd Raúl&Rigel gevraagd om hier een passend activatie voor te bedenken en uit te voeren.

Hiervoor hebben wij het Fietsrad van Fortuin gerealiseerd, waarbij mensen tijdens het kijken van de wielerevenementen tussendoor mee konden doen aan een spel met een mega grote fiets waarvan de wielen een rad van fortuin zijn. Hier waren verschillende prijzen te winnen, waaronder ook het officiële Binckbank wielershirt. Om de grote fiets heen plaatsen we een tribune setting van duo zitjes met parasol.
Om ervoor te zorgen dat Binckbank ook nieuwe leads zou genereren verzorgden wij ook een inschrijf desk, waarbij mensen zich vooraf in moesten schrijven voordat zij mee konden doen aan het spel.

Deze activatie hebben we ingezet tijdens de Dam tot Dam Fiets Classic op de Dam in Amsterdam. En daarnaast hebben we er en tour mee gedaan langs alle zeven finishgebieden van de Binckbank Tour door Nederland en België.

Alle voorbijgangers reageerden enorm enthousiast en wilden graag meedoen! En Binckbank ontving een behoorlijke lijst leads. Doordat het altijd prijs was, liep iedereen met een positief gevoel de stand af.

Ook een campagne starten?

Bij ons zit experiential marketing in hart en nieren. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, event marketing, guerrilla marketing of sampling? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: