Asus-transformer-brand-activation-activatiebureau
Asus-transformer-merkactivatie-voorbeelden

ASUS – Transformer Lab Activatie

De ASUS Trio is gericht op mensen die het beste van alle mobiele werelden willen. Mensen die willen werken, spelen en delen met hun mobiel apparaat. ASUS wilde haar ASUS Trio net in het nieuwe jaar extra promoten.

Ter promotie van de ASUS Trio heeft Raúl&Rigel het Trio Transformer Lab ontwikkeld. Met dit lab zijn we naar twee steden in Nederland en één stad in België afgereisd. Het lab bestond uit een lounge gedeelte waar een door Raúl&Rigel ontwikkeld spel op de drie onderdelen van de ASUS Trio gespeeld kon worden. Verder was de lounge gevuld met eenentwintig 3D printers. Deze 3D printers stonden er niets voor niets, want door deel te nemen aan het spel maakte je kans op een eigen MiniMe 3D versie van jezelf!

Mede door de bijzondere prijs was deze promotie een groot succes. Het ASUS spel is velen malen gespeeld, binnen zeventien uur maar liefst 447 keer! Bovendien werd ASUS lounge werd drie dagen druk bezocht.

Ook een campagne starten?

Bij ons zit experiential marketing in hart en nieren. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, event marketing, guerrilla marketing of sampling? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: