Asus-Escape-Room-brand-activation-activatiebureau
Asus-Escape-Room-merkactivatie-activatie-marketing
Asus-Escape-Room-activatiecampagne-mertactivatie-voorbeelden

ASUS – Escape Room Activatie

ASUS wilde rond de kerstperiode zijn nieuwste producten aan het grote publiek tonen en hiervoor meer bekendheid genereren.

Hiertoe bouwde Raúl&Rigel de ASUS Escape Lounge. Dit is een stand waar de nieuwste ASUS-producten worden getoond en waar tevens een online game kan worden gespeeld. De blikvanger van de stand was de ASUS ESCAPE ROOM… een kamer waarin je vergrendeld bent en alleen kan ontsnappen door het oplossen van mysteries.

De Asus Escape Room was te vinden in Eindhoven, Rijswijk en Rotterdam. Hier liep het elke dag storm. In Eindhoven kwam de populaire Eindhovense YouTuber Gekke Markie langs. Zijn filmpje werd ruim 160.000 keer bekeken.

Ook een campagne starten?

Bij ons zit experiential marketing in hart en nieren. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, event marketing, guerrilla marketing of sampling? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: